top of page

Om mig

Jag heter Karin Roiseux, terapeut och grundare av Hälsokliniken Gefle.

När jag öppnade Hälsokliniken år 2003, utgick jag från att skapa en mottagning som jag själv saknat under den tid jag prövades med min egen hälsa, med sjukskrivning under en längre period. 

Min räddning efter mycket sökande blev till sist de behandlingsmetoder som jag idag jobbar med. Så i grunden ligger en egen erfarenhet av att tillfriskna utifrån ett helhetsperspektiv mellan kropp och själ.


Jag utgår från kroppens Syra/bas-balans via Sanjoterapin och kombinerar det med Kraniosakral Terapi,en djupgående fysisk behandling.

Detta påverkar kroppens blodcirkulation och energiflöde, lindrar smärta, stärker immunförsvaret, mjukar upp muskler och leder och hjälper kroppen att finna djup avslappning och stressa av.

Healing och Coachande samtal kombineras med andra behandlingar om behovet finns att tex. få vägledning, stresshantering och motivation med att förbättra sitt mående.


Att komma till Hälsokliniken Gefle passar såväl dig som har skador, värk och besvär sedan en tid tillbaka. Men också för dig som mår helt OK, du kanske till och med tränar på hög nivå och vill optimera din hälsa mer förebyggande, tex. boosta ditt immunförsvar.

Jag har många års erfarenhet av att vägleda och hjälpa människor genom djupt läkande processer, dels i min mottagning och via föreläsningar, retreats och meditationskurser.


Jag har tystnadsplikt.

bottom of page